Ajuntament de Gaibiel

Rutes de senderisme

L'associació “El bosquet, a.C.g.”, realitza activitats de voluntariat ambiental patrocinades per la Caixa del Mediterrani (programa VOLCAM) i la Diputació Provincial de Castelló. Entre les diferents activitats que realitzen, destaquen les rutes de senderisme “caminant per la serra”, que recorren el terme municipal de Gaibiel. Fins a la data, són 5 les rutes que han traçat, de diferents característiques cada una d'elles quant a dificultat i longitud. L'Excma. Diputació Provincial de Castelló va editar fullets d'estes 5 rutes que es troben a disposició dels interessats en l'Ajuntament, Biblioteca municipal i la pròpia Associació. També es poden descarregar accedint a la web de l'Associació: www.Bosquet.Com en l'apartat de senderisme. És convenient disposar d'estos fullets per a realitzar les rutes, perquè contenen tota la informació necessària per a traure-li el major partit a l'excursió. A manera de resum, a continuació s'indiquen les principals característiques de cada una de les rutes:

RUTA 1: LES FONTS – LA SAJOLIDA

LONGITUD: 7 KM. PUNT DE PARTIDA: ERMITA SANT BLAI PUNT D'ARRIBADA: COMPLEXA VALL ESPADÀ TEMPS APROXIMAT: 2H. 45' CAMINANT SENSE PRESSES DIFICULTAT: BAIXA COLORS SENYALITZACIÓ:
bandera
Mapa Ruta 1

RUTA 2: GABARRA-MAZULDA-MULACAVA

LONGITUD: 8,9 KM. PUNT DE PARTIDA: PRINCIPI C/COMTE DE PRIEGO. CAMÍ GAVARRA. PUNT D'ARRIBADA: EL FRONTÓ TEMPS APROXIMAT: 3H. CAMINANT SENSE PRESSES DIFICULTAT: MITJA-BAIXA COLORS SENYALITZACIÓ:
bandera2
Mapa Ruta 2

RUTA 3: MARGENÍAS-ACEITENEBRO

LONGITUD: 9,1 KM. PUNT DE PARTIDA: ERMITA SANT BLAI PUNT D'ARRIBADA: LA PISCINA MUNICIPAL TEMPS APROXIMAT: 3H. CAMINANT SENSE PRESSES DIFICULTAT: MITJA COLORS SENYALITZACIÓ:
bandera3
Mapa Ruta 3

RUTA 4: MIRADOR DE LA CARRASCA

LONGITUD: 5,8 KM. PUNT DE PARTIDA: EL FRONTÓ PUNT D'ARRIBADA: LA FONT DE LES CANELLES TEMPS APROXIMAT: 2H. 30' CAMINANT SENSE PRESSES DIFICULTAT: MITJA-BAIXA COLORS SENYALITZACIÓ:
bandera4
Mapa Ruta 4

RUTA 5: LES CONTESES

LONGITUD: 13,2 KM. PUNT DE PARTIDA: LA PISCINA MUNICIPAL PUNT D'ARRIBADA: PRINCIPI C/ COMTE DE PRIEGO. CAMÍ GAVARRA TEMPS APROXIMAT: 4H. 30' CAMINANT SENSE PRESSES DIFICULTAT: MITJA-ALTA COLORS SENYALITZACIÓ:
bandera5
Mapa Ruta 5

Imatges: 
PR - CV 417
Ficha Técnica y Descripción de la ruta.
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal